Πετσέτες με δαντέλες για να δώσουμε χρώμα στη κουζίνα μας. Πείρα ύφασμα για έξι πετσέτες κουζίνας ,είνε ειδικό το ύφασμα για να είνε απορροφητικό,να σκουπίζουμε τα πιάτα και τα ποτήρια.Είχα στο συρτάρι μου διάφορες χρωματιστές κλωστές πεταλούδα 12 Νο,βρήκα τα σχέδια που βλέπετε και στόλισα τις πετσέτες μου.Αν σας αρέσει φτιαχτε κι εσείς για την κουζίνα σας.
Κυριακή 27 Ιουνίου 2010
ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΕΣ !!!!!
Πετσέτες με δαντέλες για να δώσουμε χρώμα στη κουζίνα μας. Πείρα ύφασμα για έξι πετσέτες κουζίνας ,είνε ειδικό το ύφασμα για να είνε απορροφητικό,να σκουπίζουμε τα πιάτα και τα ποτήρια.Είχα στο συρτάρι μου διάφορες χρωματιστές κλωστές πεταλούδα 12 Νο,βρήκα τα σχέδια που βλέπετε και στόλισα τις πετσέτες μου.Αν σας αρέσει φτιαχτε κι εσείς για την κουζίνα σας.
Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010
Κυριακή 20 Ιουνίου 2010
Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010
ΘΑΛΑΣΣΑ......
Θάλασσα πόσο μου αρέσει πόσο με ηρεμεί όταν τη βλέπω,εχτές το απόγευμα κάναμε βόλτα με τις φίλες μου από την άλλη πλευρά του χωριού ,στη Βαγγελίστρα έτσι το λέμε γιατί εκεί βρίσκεται η εκκλησία μας.Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου.
Περπατώντας πέρασε η ώρα και άρχισε ο ήλιος να δύει .Πάρτε μια πρώτη εικόνα.Ε!!! Τ ι λέτε??
Όσο κι αν το βλέπω κάθε μέρα δεν το βαριέμαι .
Περπατώντας πέρασε η ώρα και άρχισε ο ήλιος να δύει .Πάρτε μια πρώτη εικόνα.Ε!!! Τ ι λέτε??
Όσο κι αν το βλέπω κάθε μέρα δεν το βαριέμαι .
Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010
Σάββατο 5 Ιουνίου 2010
Τρίτη 1 Ιουνίου 2010
"Βραζιλίανικη πίτα" by Ελένη.....
Απόψε, μέτα απο δίαιτα αποφάσισα να μαγειρέψω μια πίτα, δίκης μου εφεύρεσης που τρελαίνονται όλοι όταν την φτίαχνω, γι αύτο θα την μοιραστώ μαζί σας. Σας προειδοποιώ η συγκεκριμένη πίτα είναι πολύ πολύ καφτερή..... Οπότε την αφιερώνω σε όσους τους αρέσουν τα καφτερά φαγητά ...
ΥΛΙΚΑ
(αναλόγως με το ταψί που θα χρησιμοποιήσετε)
2 κόκκινες πιπεριές
2 πράσινες πιπεριές
1 κρεμμυδάκι
καλαμπόκι
αλάτι, πιπέρι μαύρο καφτερό, χαρίσσα μαρόκου (κόκκινη)
1 στήθος κοτόπουλου
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το καλαμπόκι να βράση,
καθώς βράζει ψιλό κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια, μετά ψιλοκόβουμε της πιπεριές ....
Παίρνουμε μιά άλλη κατσαρόλα, και μόλις ζεσταθεί ο πάτος της, ρίχνουμε το κοτόπουλο με λίγο νεράκι...
αφού πάρει ένα άσπρο χρώμα... το βγάζουμε και το στραγγίζουμε.
Μετά βάζουμε στο πάτο της κατσαρόλας ένα ποτήρι του τσαγιού λαδάκι,
αφού ζεσταθεί ρίχνουμε το κρεμμυδάκι και τις ψιλοκομμένες πιπεριές ( και τις κόκκινες και τις πράσινες ) . Αφού ροδίσουν ρίχνουμε όσο θέλουμε πιπέρι και την χαρίσσα μαρόκου ( ρίχνουμε αναλόγως το πόσο καφτερό το θέλουμε )
και σοτάρουμε και το κοτόπουλο προς το τέλος για να πάρει μια γεύση και άρωμα απο τα μπαχαρικά.
Παίρνουμε το ταψάκι μας και βάζουμε την σφολίατα , ρίχνουμε το καλαμπόκι και μετά από πάνω το μείγμα μας με το κοτόπουλο και της πιπεριές ,
τα ανακατεύουμε και στην συνέχεια απλώνουμε την σφολιάτα απο πάνω
...Προσέχετε την σφολιάτα μην σας διαλυθεί, όπως έγινε σε έμενα ...δεν πειράζει.....
Η εμφάνιση μπορεί να μην είναι καλή ....αλλά απο γεύση σας υπόσχομαι είναι τέλεια και καυτερή .....
ΥΛΙΚΑ
(αναλόγως με το ταψί που θα χρησιμοποιήσετε)
2 κόκκινες πιπεριές
2 πράσινες πιπεριές
1 κρεμμυδάκι
καλαμπόκι
αλάτι, πιπέρι μαύρο καφτερό, χαρίσσα μαρόκου (κόκκινη)
1 στήθος κοτόπουλου
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το καλαμπόκι να βράση,
καθώς βράζει ψιλό κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια, μετά ψιλοκόβουμε της πιπεριές ....
Παίρνουμε μιά άλλη κατσαρόλα, και μόλις ζεσταθεί ο πάτος της, ρίχνουμε το κοτόπουλο με λίγο νεράκι...
αφού πάρει ένα άσπρο χρώμα... το βγάζουμε και το στραγγίζουμε.
Μετά βάζουμε στο πάτο της κατσαρόλας ένα ποτήρι του τσαγιού λαδάκι,
αφού ζεσταθεί ρίχνουμε το κρεμμυδάκι και τις ψιλοκομμένες πιπεριές ( και τις κόκκινες και τις πράσινες ) . Αφού ροδίσουν ρίχνουμε όσο θέλουμε πιπέρι και την χαρίσσα μαρόκου ( ρίχνουμε αναλόγως το πόσο καφτερό το θέλουμε )
και σοτάρουμε και το κοτόπουλο προς το τέλος για να πάρει μια γεύση και άρωμα απο τα μπαχαρικά.
Παίρνουμε το ταψάκι μας και βάζουμε την σφολίατα , ρίχνουμε το καλαμπόκι και μετά από πάνω το μείγμα μας με το κοτόπουλο και της πιπεριές ,
τα ανακατεύουμε και στην συνέχεια απλώνουμε την σφολιάτα απο πάνω
...Προσέχετε την σφολιάτα μην σας διαλυθεί, όπως έγινε σε έμενα ...δεν πειράζει.....
Η εμφάνιση μπορεί να μην είναι καλή ....αλλά απο γεύση σας υπόσχομαι είναι τέλεια και καυτερή .....
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)