Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ !!!!!!!!


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ φίλοι μου σήμερα θα φτιάξουνε φαγάκι της εποχής νόστιμο και υγιεινό ,και δεν κοστίζει .Παίρνουμε ένα κουνουπίδι ανάλογα με την οικογένεια που θέλουμε να ταΐσουμε ,το πλένουμε καλά !!!Ετοιμάζουμε την κατσαρόλα με το ανάλογο λάδι και σοτάρουμε το κουνουπίδι ,εγώ βάζω και πατατούλες μας αρέσουν αλλά φτιάχνουν και το ζουμάκι .




Τα άλλα υλικά που χειμαζόμαστε είναι ,κρεμμύδι ξερό και φρέσκο ,λίγο σέλινο και μαϊντανό να σπάσει λίγο η μυρωδιά του κουνουπιδιού , 1-2 κουταλιές μπελτέ ,αλάτι .πιπέρι,και πάπρικα γλυκιά.Σοτάρουμε όλα τα υλικά και δεν σας λέω πως μοσχοβολάει το φαγάκι μας .




Τέλος ρίχνουμε τον μπελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό ,αφήνουμε να πάρει βράση η σάλτσα και ρίχνουμε το ανάλογο νερό να βράσει το φαγάκι μας!!!!!!


Έτοιμο !!!!!!!!!!!μπορούμε να σερβίρουμε με φέτα πάντα Ελληνική  μπορούμε να έχουμε φτιάξει έναν ωραιότατο ταραμά η ακόμη και με γαύρο ξιδάτο λέω εγώ τώρα εσείς βάλτε στο τραπέζι σας ότι σας αρέσει περί ορέξεως .........Είναι εύκολο και γρήγορο φαγητό και οικονομικό και πρέπει όλα να τα τρώμε νόστιμα και υγιεινά !!!!!!

2 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά με υγεία,ευτυχία και ότι άλλα λαχταράει η ψυχούλα.Το κουνουπίδι έτσι είναι απ΄τα αγαπημένα μου φαγητά.Να είσαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή