ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
Ανάλογα με την ποσότητα που θέλουμε να φτιάξουμε
Μανιτάρια -κρέμα γάλακτος -κρεμμύδια -σκόρδο -μαιντανό-λάδι - καρότο-και διάφορα τυριά που λιώνουν -αλάτι -πιπέρι και λίγο κουρκουμά.Βαζουμε λάδι σε μία κατσαρόλα και μόλις κάψει ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμίδινα να μαραθούν και ρίχνουμε και τα μανιτάρια και τα σβήνουμε με λίγο ρακί ,ρίχνουμε λίγο νεράκι και το αλάτι το πιπέρι και τον κουρκουμά,μόλις παρει βράσει ρίχνουμε και την κρέμα γάλακτος ,ανακατεύουμε καλά και αφού πίξει βγάζουμε από την φωτιά.
Απλώνουμε στην κρέπα το μείγμα και τρίβουμε λίγο από κάθε τυρί επάνω ,τυλίγουμε την κρέπα και την βάζουμε στο πυρέξ ...
Αφού τελείωσουμε ρίχνουμε παλι τυρί και τα καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στο φούρνο σε 170 βαθμούς για 3 τέταρτα περίπου και μετα βγάζουμε το αλουμινόχαρτο να ροδίσουν λίγο .
Και έτοιμα !!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου