Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

ΠΑΓΩΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

   
ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!  και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!
Φτιάξαμε παγωτό να υποδεχτούμε τον Ιούνιο ,βέβαια έχουμε άστατο καιρό ,αλλά δεν πειράζει θα φτιάξει !!!!Το παγωτό το εμπνεύστηκα από  http://greekcook.gr/syntages/pagoto_santouits,μόνον που εγώ έκανα πρόσθεσε κάποια υλικά .

ΥΛΙΚΑ  η συνταγή μας έδινε 1 εβαπορέ ,1/2 ζαχαρούχο ,ένα φακελάκι garni ,2 κουτιά μπισκότα .
Εγώ για το ταψί που βλέπετε έβαλα όλο το ζαχαρούχο,αντι το εβαπορέ γιατί δεν είχα έβαλα 200 γρ κρέμα γάλακτος και αντι για ένα φακελάκι garni  έβαλα μια morfat .
Εάν σας αρέσει πολύ η σοκολάτα μπορείτε να βάλετε μέσα στο μείγμα σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη και θα χρειαστούμε και τρούφα και λίγο βανίλια .( άμα θέλετε ρίχνετε και ξηρούς καρπούς η ξερά φρούτα η ότι εσείς σκεφτείτε )

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ κτυπάμε καλά την κρέμα γάλακτος,την morfat ,και το ζαχαρούχο γάλα μόλις το μείγμα είναι αρκετά αφράτο έριξα μέσα την τρούφα και ανακάτεψε καλά και μοίρασα βάζω στο φούρνο μικροκυμάτων να λιώσει καλά η κουβερτούρα ,περιμένω να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος .Βάζω τα μπισκότα με την σειρά ,ρίχνω στο ένα  μείγμα στο ταψί μέχρι τι μέση του ταψιού και βάζω μπισκότα όρθια να κρατήσω το μείγμα και στο άλλο μείγμα ανακατεύω καλά με την σοκολάτα που έχει κρυώσει και το αδειάζω και αυτό στο ταψί ,τώρα με προσοχή βάζω τα μπισκότα πάλι με την σειρά όπως τα έβαλα από κάτω ΚΑΙ έχουμε σε ένα ταψί και παγωτό βανίλια και σοκολάτα !!!
Το βάζουμε στην κατάψυξη όλη νύχτα και το πρωί αφού το αφήσουμε για λίγο έξω από το ψυγείο το κόβουμε με προσοχή και έχουμε τα σαντουιτσάκια που βλέπετε,τα βάζατε σε ένα μπολ στην κατάψυξη και έχετε πάντοτε παγωτό στο ψυγείο σας .



Το σερβίρουμε σκέτο η το γαρνίρομαι με ότι μας αρέσει εγώ έχω φτιάξει  γλυκό φράουλα !!!

Ε !!! να το δοκιμάσουμε τώρα με το καφεδάκι μας !!!!

       ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου