Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

ΕΣΑΡΠΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ

Φίλες μου γεια σας άφησα για λίγο τα άλλα μου πλεχτά να τελειώσω την εσάρπα που την έχω αρχίσει από το περασμένο Μάιο .Ευκαιρία  αυτές τις ημέρες που έχω έρθει στα παιδιά μου και ο καιρός είναι βροχερός τελείωσα την εσάρπα μου Φιλιά σε όλους και από αύριο μπαίνει επίσημα η άνοιξη Καλό Μήνα να έχουμε .Και να σας πω αύριο Πρωταπριλιά μη σας πούμε ψέματα.............

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

ΠΟΝΣΟΟΟΟΟ................


Γεια σας έχω, καιρό να ανεβάσω κάτι γιατί έχω καταπιαστεί με πολλά πράγματα ,έπλεξα τα κίτρινα τα πετσετάκια αλλά μια και άκουσα χειμώνα είπα να τελειώσω το πόνσο για την Ματίνα τη νονά της κόρη μου .Το τέλειωσα και το πήγα να της το δοκιμάσω βέβαια δεν φοράει τα κατάλληλα ρούχα από μέσα άλλα κάναμε μια πρόχειρη φωτογράφηση να το ανεβάσω στο μπλοκ.Ματινάκι μου μεγειά σου καλοφόρετο.  Φιλάκια..........

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

ΧΙΟΝΙ..........ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Γεια σας φίλοι μου η κακοκαιρία πέρασε όπως φαίνεται ,βέβαια κάνει κρύο πολύ ακόμα , όλοι περιμέναμε να χιονίσει λίγο και  στο χωριό, αλλά δυστυχώς μόνο στα βουνά και ετσι δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε με το χιόνι.
Ετσι και εμείς καθόμαστε στο τζάκι και βλέπουμε τα χιόνια από το παράθυρο,πίνουμε το καφεδάκι μας και πλέκουμε .Φιλιά  σε όλους.

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

Η ΚΥΡΑ-ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ  όπως τη έχω στο μυαλό μου από το  δημοτικό σχολείο που μας έβαζαν οι δασκάλες να τη ζωγραφίσουμε ,και αργότερα τα παιδιά  μου έφερναν ζωγραφιές της Κυρα-Σαρακοστής και την βάζαμε  στο ψυγείο και κόβαμε ένα πόδι κάθε εβδομάδα.Σήμερα μαζευτήκαμε στην αδελφή μου και φάγαμε τα καλούδια που είχε φτιάξει ,δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.
Με όλα αυτά τα καλούδια  καταλαβαίνετε πόσο φάγαμε !!!!!!!!!
Φίλοι μου καλοί Καλή Σαρακοστή !!!!!!!!!!!!!!!!!