Ψαράκια ψητά στο γκριλ ,εδώ στη Πόλη δε έχουμε την πολυτέλεια του χωριού να ψήσουμε στα κάρβουνα.
Λαδάκι ,λεμόνι,ρίγανη,αλάτι,το κτυπάμε καλά και περιχύνουμε τα ψάρια.
Σαλάτα μαρούλι,αγγουράκι,ντομάτα,λάχανο άσπρο,αλάτι ,ξύδι μπαλσάμικο,ελαιόλαδο,και καλό ανακάτεμα.
Και ριζότο της Κατερίνας με κατεψυγμένο αρακά ,καλαμπόκι,φασολάκια και ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας, τα παιδιά έβαλαν και μαγιονέζα,όπως καταλαβαίνετε και καλά φάγαμε και πολύ........
Λαδάκι ,λεμόνι,ρίγανη,αλάτι,το κτυπάμε καλά και περιχύνουμε τα ψάρια.
Σαλάτα μαρούλι,αγγουράκι,ντομάτα,λάχανο άσπρο,αλάτι ,ξύδι μπαλσάμικο,ελαιόλαδο,και καλό ανακάτεμα.
Και ριζότο της Κατερίνας με κατεψυγμένο αρακά ,καλαμπόκι,φασολάκια και ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας, τα παιδιά έβαλαν και μαγιονέζα,όπως καταλαβαίνετε και καλά φάγαμε και πολύ........
μμμμμμ υπέροχο φαγάκι!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝΑΙ ΜΑΡΑΚΙ ΤΕΛΕΙΟ ΗΤΑΝ.Τζένη φιλιά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚυριακάτικο φαγάκι σπέσιαλ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα ψαράκια, λαχταριστά!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΑ ,ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΤΑΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΝΟΣΤΗΜΑ. ΦΙΛΙΑ Τζένη.
ΑπάντησηΔιαγραφή