Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥΦΛΕ ΨΩΜΙΟΥ !!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ !!!  ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!


Σήμερα θα φτιάξουμε ωραίο φαγητό !!! Χοιρινό και χοιρινό ρολό στη γάστρα !!!!
Ετοιμάζουμε σε ένα μπολ το λάδι ,ρίγανη,αλάτι ,πιπέρι ,πάπρικα γλυκιά ,και λίγο κουρκουμά ,και λεμόνι χυμό ένα ποτήρι του κρασιού .Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και βάζουμε μέσα το κρέας να μαριναριστεί μέχρι να ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα .Καθαρίζουμε πατάτες , κρεμμύδι ,σκόρδο ,καρότο ,πιπεριές και μία ντομάτα , τα ρίχνουμε στη γάστρα και τα ανακατεύουμε με το κρέας και τα υπόλοιπα υλικά . Ψήνουμε σε 180 βαθμούς Κελσίου περίπου 2 ώρες στο τέλος ανοίγουμε τη γάστρα να πάρει χρώμα το κρέας και ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΩΡΕΞΗ !!!



  ΔΕΝ πρόλαβα να το βγάλω φωτό ψημένο !!!

ΣΟΥΦΛΕ !!! με ψωμί του τοστ χωρίς κόρα !!!
Ανάλογα το πυρέξ  κανονίζουμε τα υλικά ,και θέλουμε  ,τυρί  που λιώνει τις προτίμησής σας , ζαμπόν η γαλοπούλα  ότι προτιμάτε ,λίγο μπέικον , γάλα , Βιτάμ , , 2 αυγά , αλατάκι ,και  λίγο πιπέρι !!!


Βάζουμε μία στρώση με φέτες βουτυρομένες και ρίχνουμε τυρί και ζαμπόν τριμμένα και πάλι ψωμί τυρί, ζαμπόν , όσες στρώσεις πάρει το πυρέξ .Κτυπάμε τα αυγά και τα ανακατεύουμε με το γάλα και το ρίχνουμε στο πυρέξ το αφήνουμε 2 ώρες να φουσκώσει ,και βάζουμε από πάνω φέτες τυρί που λιώνει ,σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και βάζουμε στο φούρνο στους 170 Βαθμούς Κελσίου σε 30-40 λεπτά θα το καταλάβετε μόλις ψηθεί !!!



ΣΑΛΑΤΑ  ντομάτα ,αβοκάντο ,κρεμμυδάκι , αυγό ,λαδάκι ,αλάτι και ρίγανη !!!!


ΟΛΑ είναι τέλεια !!!!!!  φιλιά σε όλους ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ  !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου